Ben jij van plan een kinderkoptelefoon te kopen? In deze kinderkoptelefoon koopgids helpen we je bij het maken van de juiste beslissing. Als specialist in kinderkoptelefoons verschaffen wij op onze website handige informatie die de keuze voor jou makkelijker maakt. Want let je alleen op de kleur van de koptelefoon of zijn er nog meer vereisten waar je aan moet denken. In deze koopgids voor koptelefoons voor kinderen lees je alle benodigde informatie.

kinderkoptelefoon koopgids Kinderkoptelefoon

Beste keus van de redactie

In overleg met ons testpanel van 2 jongens (Siem (7 jaar) en Jort (11 jaar) en 2 meisjes (Lieke 10 jaar) en Vayenne (7 jaar) hebben wij onderstaande selectie van beste kinderkoptelefoons voor 2022 gemaakt. De nummer 1 hierbij is geworden:

Beste Draadloze Koptelefoon 2023: JBL JR310BT Kinderkoptelefoon

De JBL kinderkoptelefoons hebben niet alleen een maximaal 85 decibel volume, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende felle kleuren met de mogelijkheid om stickers toe te voegen! Zowel jongens als meisjes zijn dol op deze koptelefoon. De zachte, gewatteerde hoofdband zorgt ervoor dat kinderen comfortabel naar hun favoriete muziek, filmpjes en boeken kunnen luisteren.

Kinderkoptelefoon
Bekijken

Verstelbare hoofdband

roze kinderkoptelefoon hema Kinderkoptelefoon
Bekijken

Een roze hoofdtelefoon voor kinderen met 3,5mm jack audiokabel. De hoofdtelefoon is uitgerust met volumebegrenzing tot 85db, ideaal voor kinderen zodat het geluid niet te hard wordt gezet,

Bestel deze kinderkoptelefoon bij:

hema.nl (€15)
Kinderkoptelefoon
Bekijken
  • Officiële Nintendo licentie.
  • Met volumebegrenzing +/-85db
  • Met kabel

Bestel deze kinderkoptelefoon bij:

bol.com (€17,89)
Kinderkoptelefoon

Bestel deze kinderkoptelefoon bij:

bol.com (€20,74)

Kinderkoptelefoon koopgids

Bekijken
Bekijken

Verstelbare hoofdband

Details