Koptelefoons met kattenoortjes

  • Berichtcategorie:Algemeen
  • Bericht reacties:0 Reacties
Je bekijkt nu Koptelefoons met kattenoortjes

Zeker voor de meisjes zijn koptelefoons met kattenoortjes dé trend van 2022/2023. Waar dit begon met haarbanden is het idee van de kattenoortjes ook snel doorgevoerd bij kinderkoptelefoons en kattenoren zijn dan tegenwoordig ook op veel koptelefoons te vinden. Vind jij dit ook zo leuk? Lees dan snel verder voor een overzicht van de leukste koptelefoons met kattenoortjes.

Het zal niemand verbazen dat de meeste koptelefoons met kattenoren een roze kleurtje hebben. Toch zijn er ook andere kleuren zoals zwarte koptelefoons. Op Kinderkoptelefoons proberen we altijd een gevarieerd aanbod te tonen van beschikbare koptelefoons.

Leuke extra’s bij koptelefoons met kattenoortjes

Er zijn verschillende extra’s bij de koptelefoons dus let goed op wat jouw voorkeur heeft. Ook als je een koptelefoon cadeau geeft aan een kind zijn dit belangrijke aandachtspunten.

  • Is de koptelefoon draadloos of met draad?
  • Heeft de koptelefoon LED-lampjes? Veel kinderen vinden dit superleuk.
  • Heeft de koptelefoon volumebegrenzing?
Kinderkoptelefoon

Bestel deze kinderkoptelefoon bij:

bol.com (€35,95)
Kinderkoptelefoon

Bestel deze kinderkoptelefoon bij:

bol.com (€26,95)

Ontstaan in Japan, nu populair in Nederland

Wist je dat de koptelefoons met kattenoortjes voor het eerst in Japan zijn ontstaan? Het hele concept van kattenoortjes vindt namelijk hun oorsprong in het Japanse concept van Nekomimi. Dit is een soort stroming in Japanse anime of manga waarbij menselijke personages katachtige eigenschappen krijgen. De kattenoortjes zijn daarvan een mooi voorbeeld. Maar er zijn ook westerse invloeden, denk aan Catwoman.

In 2014 bedacht een animé-artiest genaamd Wenqing Yan een animatie waarbij ze begon met het ontwerpen van kattenoortjes. Samen met haar medeoprichter en toenmalige beste vriendin, Victoria Hu, probeerden ze deze koptelefoons met kattenoren te realiseren en zetten ze hiervoor een crowdfunding campagne op touw. De crowdfunding werd een groot succes en er werd veel meer geld ingezameld dan verwacht. En zo zien wij anno 2022 ook in Nederland steeds meer van die leuke koptelefoons met kattenoortjes.

Bekijk hier het bericht dat op Twitter werd geplaatst. op 9 mei 2014.

koptelefoons met kattenoortjes

De koptelefoon met kattenoortjes heeft wat ons betreft wel iets weg van een diadeem of haarband. De scherpe driehoekjes die de oortjes voorstellen geven de kinderkoptelefoon een leuk extra design.

Bestel jouw nieuwe kinderkoptelefoon ook via deze website.