Draadloze kinderkoptelefoons

  • Berichtcategorie:Algemeen
  • Bericht reacties:0 Reacties
Je bekijkt nu Draadloze kinderkoptelefoons

Zit jouw kind geen tel stil, ook niet tijdens het kijken naar filmpjes of het luisteren naar muziek? Dan is het verstandig te kiezen voor een draadloze kinderkoptelefoon, oftewel een bluetooth kinderkoptelefoon. Op onze website vind je diverse draadloze modellen, in allerlei kleuren.

Bekijk populaire draadloze kinderkoptelefoons

Onderstaande kinder koptelefoons met draadloze bluetooth verbinding hebben van de jongens en meisjes in ons testpanel een positieve feedback ontvangen.

Het uitzoeken van de beste draadloze kinderkoptelefoons is meer dan alleen even kijken naar leuke kleurtjes en een grappige vormgeving. Natuurlijk is dit prettig en wil je dat je zoon of dochter de koptelefoon graag draagt. Maar er zijn meer factoren van belang. Het bereik is bijvoorbeeld van essentieel belang voor draadloze kinderkoptelefoons. Meestal ligt dit rond de 15 meter.

Voorkom gehoorverlies met volumebegrenzing

Tegen de dertig, zo niet eerder, heeft de overgrote meerderheid van ons een vorm van gehoorverlies vergeleken met de oren van jonge kinderen. Kinderen kunnen frequenties horen die ouderen niet kunnen horen, vooral omdat ze nog niet zo lang zijn blootgesteld aan de luide elementen van de wereld.

Afgezien van snelle, intense uitbarstingen van hard geluid, is de belangrijkste reden voor gehoorverlies langdurige, continue blootstelling aan geluid op hoge niveaus. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat koptelefoons en oortelefoons de boosdoeners zijn achter een groot deel van het geleidelijke gehoorverlies bij volwassenen. In het tijdperk van smartphones en tablets luisteren kinderen al op jonge leeftijd naar koptelefoons, en de noodzaak om het algemene volumeniveau tot een redelijk maximum te beperken is reëel.

Bovendien maken kinderen dingen stuk, raken ze dingen kwijt of worden ze gewoon moe en gebruiken ze ze niet meer. Al deze factoren spelen een rol bij de beslissingen die fabrikanten nemen bij het ontwerpen van hoofdtelefoons voor kinderen. Een uitstekende geluidskwaliteit met volumebegrenzing is misschien alles wat je kind nodig heeft, maar misschien is een waterdichte constructie of een budgetvriendelijke prijs belangrijker.