koptelefoons voor scholen

Koptelefoons voor scholen kopen?

Koptelefoons voor scholen kopen?

  • Berichtcategorie:Algemeen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wij hebben inmiddels al diverse malen gemerkt dat via onze site in 1x een groot aantal koptelefoons voor kinderen is besteld. Vaak gaat het dan om scholen, kinderdagverblijven of BSO’s waar groepen kinderen zijn die gebruik maken van computers of tablets. Een koptelefoon die speciaal is gemaakt voor kinderhoofden is dan erg prettig.

Koptelefoons in het onderwijs komen steeds vaker voor en kunnen een handig middel zijn om beter te concentreren in een drukke klas. O.a. voor hoogsensitieve kinderen zorgt een koptelefoon vaak voor meer rust in een drukke klas.

De koptelefoons op deze site zijn allemaal geschikt voor kinderen. De koptelefoons zijn kleiner en een belangrijk voordeel is bovendien dat ze geen ontzettend hard geluid produceren dankzij de volumebegrenzing. Wel zo prettig voor de oren van uw kinderen die nog heel wat jaren mee moeten. Bovendien hebben de koptelefoons vaak vrolijke, felle kleurtjes en kunnen ze met stickers nog naar wens versierd worden.

Minstens zo belangrijk bij koptelefoons voor scholen is dat ze stevig zijn en niet snel beschadigen. Kies dan bijvoorbeeld de Grixx Optimum kinderkoptelefoon die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

kinderkoptelefoon kopen

Koptelefoons voor scholen kopen?

Zoekt u nog een groot aantal koptelefoons bijvoorbeeld voor school of kinderdagverblijf? Wij raden u onderstaande modellen graag aan:

Op onze site verzamelen wij het aanbod koptelefoons voor kinderen van bekende merken als JVC, JBL en Philips. Deze koptelefoons worden aangeboden door webshops als bol.com, Mediamarkt en Coolblue.

Lees voor meer achtergrondinformatie ook dit artikel in het AD over koptelefoons in de klas en wat de voor- en nadelen hiervan zijn.